Jump to content
Sign in to follow this  
Canineteeth

Runescape wont Load At All

Recommended Posts

Whenever I decide - Meh I'm bored, I'll go check on my old rs friends I cant. Neither rs nor funorb load past the beggining, leaving me with this page.

 

[hide=]WTFJava.png[/hide]

 

 

 

So I did the most obvious step.

 

Updated Java = Nothing

 

Updated Java AGAIN = Nothing

 

Removed then Reinstalled Java = Nothing.

 

Starting to think its either my computer or something other then the java.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update Safari to Version 4.

 

Try a different browser.

 

 

 

Those are two more obvious things :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is your Vista 32 bit or 64 bit? Yes, it does make a difference, had to change something in my Java after installing Vista 64bit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update to Safari 4 Beta, or if you are on it anyway, try downloading the java plugin for it.


2257AD.TUMBLR.COM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is your Vista 32 bit or 64 bit? Yes, it does make a difference, had to change something in my Java after installing Vista 64bit.

 

 

 

Honestly, no clue. Any way I can check?

 

And will update Safari, see if that will work. (Managed to load on IE which I hate).

 

Edit: Still not loading on Safari 4, what was that add-on you mentioned?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Press the Windows key and break (not far from print screen) at the same time. Then look at where it says system type, it will tell you if it's 64bit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Press the Windows key and break (not far from print screen) at the same time. Then look at where it says system type, it will tell you if it's 64bit.

 

 

 

32.

 

And going to see if it works with Firefox now (it didn't before).

 

Edit - It does. Back to it I am then, as thats what I used before Safari.

 

Nevermind, wrote that as I saw the java loading. After that popped a error message. In my eyes useless technobabble, but meh. Still doubt any human could ever know what it means.

 

[hide=Text Wall of Error]Java Plug-in 1.6.0_13

 

Using JRE version 1.6.0_13 Java HotSpot Client VM

 

User home directory = C:\Users\Isaac

 

----------------------------------------------------

 

c: clear console window

 

f: finalize objects on finalization queue

 

g: garbage collect

 

h: display this help message

 

l: dump classloader list

 

m: print memory usage

 

o: trigger logging

 

q: hide console

 

r: reload policy configuration

 

s: dump system and deployment properties

 

t: dump thread list

 

v: dump thread stack

 

x: clear classloader cache

 

0-5: set trace level to

 

----------------------------------------------------

 

 

 

 

 

load: class loader.class not found.

 

java.lang.ClassNotFoundException: loader.class

 

at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.findClass(Unknown Source)

 

at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

 

at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

 

at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadCode(Unknown Source)

 

at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Unknown Source)

 

at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionRunnable.run(Unknown Source)

 

at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

 

Caused by: java.net.NoRouteToHostException: No route to host: connect

 

at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)

 

at java.net.PlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source)

 

at java.net.PlainSocketImpl.connectToAddress(Unknown Source)

 

at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source)

 

at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source)

 

at java.net.Socket.connect(Unknown Source)

 

at sun.net.NetworkClient.doConnect(Unknown Source)

 

at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source)

 

at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source)

 

at sun.net.www.http.HttpClient.(Unknown Source)

 

at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source)

 

at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source)

 

at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getNewHttpClient(Unknown Source)

 

at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect(Unknown Source)

 

at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.connect(Unknown Source)

 

at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source)

 

at java.net.HttpURLConnection.getResponseCode(Unknown Source)

 

at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.getBytes(Unknown Source)

 

at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.access$000(Unknown Source)

 

at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader$1.run(Unknown Source)

 

at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)

 

... 7 more

 

Exception: java.lang.ClassNotFoundException: loader.class[/hide]

 

 

 

Another edit - IE failed on me too. Really? Runescape seems mad at me for abandoning it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.