Jump to content
Sign in to follow this  
ziggieice

weird swiftkit behavior

Recommended Posts

swiftkit worked perfectly until a few days ago, when i click the launcher swiftkit would load and then it would kill itself in task manager not even letting me view the program. this just happend and has no explanation, no updates, no tampering, system restores to no avail, re-installing does nothing different, i cant figure out whats going on, im about to reinstall windows just to get it to work its that perplexing. ive even copying a working installation from another computer to the problem computer and it does the same thing. virus scans and malwear come up negative aswell. wtf is going on   

Share this post


Link to post
Share on other sites

i should also mention that the shortcut leads to the correct path in the programs

Share this post


Link to post
Share on other sites

sure.

[1/13/2015 12:23:06 PM] Starting up...
[1/13/2015 12:23:07 PM] Starting up...launcher version is 1.65.29
[1/13/2015 12:23:07 PM] App data folder path is C:\ProgramData\SwiftKit
[1/13/2015 12:23:07 PM] Checking folder structure
[1/13/2015 12:23:07 PM] Attempt to set browser emulation
[1/13/2015 12:23:07 PM] Check if drive is NTFS
[1/13/2015 12:23:08 PM] Drive is NTFS so set required permisions

Share this post


Link to post
Share on other sites

at this point im going to reinstall windows and reinstall swiftkit, something happened and no one can figure it out

Share this post


Link to post
Share on other sites

at this point im going to reinstall windows and reinstall swiftkit, something happened and no one can figure it out

Make sure to back up all your personal data stored locally on your computer before you do, otherwise you won't be able to get it back! :!:

 

BTW, if you haven't already reinstalled everything, there is something else you can try first!  You might want to try "Run As Administrator" if you're using Windows Vista or higher.  Doing so can break some of these situations loose from the walls. :o

 

~D. V. "Always remember precautions and other steps!" Devnull


tifuserbar-dsavi_x4.jpg and normally with a cool mind.

(Warning: This user can be VERY confusing to some people... And talks in 3rd person for the timebeing due to how insane they are... Sometimes even to themself.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have some problems to use swiftkit,

 

when i'm on the rs homepage and click play now,

it won't start loading but gives this screen instead ==> 2h88o01.png

 

how to solve?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.