Jump to content
Sign in to follow this  
wingx128

Shockwave and Advertisements

Recommended Posts

The problem I'm having is that the advertisements on Runescape don't show up on any of my browsers. They just appear as a white "?" or sometimes the ad is just blank white.

 

 

 

 

 

 

 

This next problem isn't Runescape-related:

 

 

 

I have the latest Shockwave for a site that requires it for some games. The CPU usage for some reason [bleep]es up to 100%. It works on other shockwave games from other sites.

 

 

 

 

 

 

 

Could anyone help me on either of these problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This must be the first time I've seen someone unhappy about not being able to see adverts.


fractalsignature2lq4.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. As if it bothers you? O_O

 

 

 

2. probs your graphics card, update your graphics drivers + directx drivers


logo.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am pretty certain it isn't the graphics card, the very fact that there's a ? there means that it is a software problem. I'm also pretty certain that Shockwave doesn't use DirectX.


fractalsignature2lq4.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.