Jump to content

Welcome to Rune Tips, the first ever RuneScape help site. We aim to offer skill guides, quest guides, maps, calculators, informative databases, tips, and much more to help you get the most from the Massive Online Adventure Game, RuneScape, by Jagex Ltd © 2009.

Report Ad

Welcome to Forum.Tip.It
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Tool doesn't appear?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Raenobrac
[ Display Name History ]

Raenobrac

    Chicken Feather

  • Members
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Joined:22 January 2013
  • RuneScape Status:P2P
  • RSN:Raenobrac
Hello! I'm having a major issue with your tool. I started it up yesterday and had the tool interface instantly appear when i started swiftkit. When I clicked the interface in attempts to move it from the center of my screen, it got stuck to my mouse and I could not place it anywhere. I shut the tool down. After three more attempts, all with the same result under runescape settings, and running as an administrator, the program failed to show me the interface. I still get the main one where it allows me to connect with people (it always says temporarily unavailable), yet the interface ceased to be there. Some times, when i press Ctrl+K, it will show up for a fraction of a second then cut out again. I cannot find any information anywhere on anybody having this issue. Would someone be able to link me or walk me through a proper set up on Windows 7-64x?

#2
Stev
[ Display Name History ]

Stev

    Cherremy's Slave

  • Members
  • 3,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Windsor, ON
  • Joined:31 October 2008
  • RuneScape Status:P2P
  • RSN:Stev Peifer
There's been a lot of trouble with the map dragging. I assume it was the big map when it happened?

For now, a temporary fix, go to My Documents\DGSweeper\resource.ini. Open it with Notepad. You should see something like:
Posted Image

Note the _dgs.x and _dgs.y. Add those to yours. It doesn't matter where and you can change the values. Save it and reload. It should position there.

That is just a quick fix until I write a fix for it myself. :P.

09144a99bb.png


#3
Raenobrac
[ Display Name History ]

Raenobrac

    Chicken Feather

  • Members
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Joined:22 January 2013
  • RuneScape Status:P2P
  • RSN:Raenobrac
Thank you! that fixed both my problem! However I now notice the map doesn't update. I'll troubleshoot and get back to you if i cannot find a solution!

#4
Stev
[ Display Name History ]

Stev

    Cherremy's Slave

  • Members
  • 3,466 posts
  • Gender:Male
  • Location:Windsor, ON
  • Joined:31 October 2008
  • RuneScape Status:P2P
  • RSN:Stev Peifer
Fixed the issue. GetKeyState() was returning an incorrect value and therefore it continually looped.

09144a99bb.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users