Jump to content
Sign in to follow this  
The_Mather1

HTTP and HTTPS ports closing rapidly.

Recommended Posts

I'm having an issue with port 80 and 443 closing on my computer and remaining that way until I refresh my IP, at which point they open for an approximate of 10-20 seconds at a time.

 

Is anyone here familiar with this issue and if so do you know how to correct it? Help would be much appreciated.

PS: No need to dumb it down for me, I'm familiar with the IT jargon.


FaladorTavern-2.png

TheMather1.jpg

Twitter:

@TheMather1

Share this post


Link to post
Share on other sites

You mean, you're running a http server from a dynamic ip, and for the first 10-20 seconds clients from outside your local network can access the server, and after that they can't?

 

Edit: To add, can you access from inside the LAN when it's 'blocked'?, Can you access via localhost?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What OS are you running? Also, do you have a firewall and antivirus?


polvCwJ.gif
"It's not a rest for me, it's a rest for the weights." - Dom Mazzetti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wasn't a server, just a normal computer that kept losing use of browsers until the first few seconds after the IP was refreshed through the "ipconfig /release" and "ipconfig /renew" commands.

 

It's running Windows 7 and AVG antivirus/-spyware.

 

Anyways the problem was resolved after installing a batch of updates which I assume contained some for the network driver.


FaladorTavern-2.png

TheMather1.jpg

Twitter:

@TheMather1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.