Jump to content
Jimdm3

Map won't update

Recommended Posts

 

 

Just in case as I see it was needed on another topic. Resource:

[DGSWEEPER]
_DGSweeper.Key.Property.Enabled=1
_DGSweeper.Legend.Property.Enabled=1
_DGSweeper.Map.Property.Enabled=1
_DGSweeper.Map.Property.Grid=0
_DGSweeper.Map.Property.Path=C:\Users\Jim\Documents\DGSweeper\Saved Maps
_DGSweeper.Map.Property.Size=1
_DGSweeper.Timer.Property.Enabled=1
_DGSweeper.Properties.Transparent=255
[OPTION]
_dgs.x=109
_dgs.y=171
_dgs.key.size=1
_dgs.key.show=0
_dgs.legend.show=1
_dgs.aero=0
_dgs.hotstring=0
_dgs.navigation=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for taking the time to look through other threads!

 

The one that most people get wrong is the navigation bar setting incorrect. I can see that for you it's not the case. I can also see that it has got the positioning properly because your party details capture. However, to be certain, does it capture in fixed? The reason I ask is because it's a set position in fixed, and if it doesn't then its most likely a color issue (which is easily fixed). I can also tell that it's not an anti-aliasing issue.

 

Please try it in fixed and get back to me. :). I'll check your color values now.

 

EDIT: Color values are fine. If you have Skype, feel free to add me: Stev.Zany.


09144a99bb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT: Color values are fine. If you have Skype, feel free to add me: Stev.Zany.

Done.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.