Jump to content

Welcome to Rune Tips, the first ever RuneScape help site. We aim to offer skill guides, quest guides, maps, calculators, informative databases, tips, and much more to help you get the most from the Massive Online Adventure Game, RuneScape, by Jagex Ltd © 2009.

Report Ad

Welcome to Forum.Tip.It
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

RS won't load on SK


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Leik
[ Display Name History ]

Leik

    Super Moderator

  • Senior Moderator
  • 2,584 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iceland
  • Joined:26 April 2007
  • RuneScape Status:P2P
  • RSN:Leik
As the title suggest, RS isn't loading on SK. However it loads just fine using the client or browsers. I've tried re-installing java (Not sure how effective that is, but I tried it anyway).

It either just blackscreens or when the spinning loading symbol appears it freezes after a few spins and nothing else happens.

Any ideas/solutions?


7rwjf.png
Leik.png
LIVERPOOL WILL WIN THE PREMIER LEAGUE THIS SEASON.
[01:24:34] CJ Hunnicutt: it takes skill to be that [bleep]ing stupid


#2
Stidor
[ Display Name History ]

Stidor

    Bear Fur

  • SwiftKit Staff
  • 474 posts
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Joined:6 July 2004
  • RuneScape Status:Retired
  • RSN:Stidor
  • RSN2:Strider3282
When you say it's loading in other browsers. Does it load in IE specifically?

strider3282.png
 

SiNmDRk.png


#3
Adam332
[ Display Name History ]

Adam332

    Chicken Feather

  • Members
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Joined:4 August 2012
  • RuneScape Status:F2P
  • RSN:Adam335
I'm having the same problem. It goes onto the loading screen where it says "RS" in the middle of the circle and it doesn't load from there. I go onto google chrome and it loads pretty much straight away.

#4
Simmo
[ Display Name History ]

Simmo

    Bear Fur

  • SwiftKit Staff
  • 313 posts
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Joined:21 March 2012
  • RuneScape Status:P2P
  • RSN:Simmo200
  • Clan:SwiftKit
http://kb.swiftkit.n...-wont-load.html

simmo200.png


#5
Leik
[ Display Name History ]

Leik

    Super Moderator

  • Senior Moderator
  • 2,584 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iceland
  • Joined:26 April 2007
  • RuneScape Status:P2P
  • RSN:Leik

http://kb.swiftkit.n...-wont-load.html

That fixed it, thanks.


7rwjf.png
Leik.png
LIVERPOOL WILL WIN THE PREMIER LEAGUE THIS SEASON.
[01:24:34] CJ Hunnicutt: it takes skill to be that [bleep]ing stupid





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users